Maija Halkosaari-Mäki

Maija Halkosaari-Mäki, varatuomari, lupalakimies, kaupanvahvistaja

Maija on työskennellyt perintätoimistossa, omassa asianajotoimistossa, pankissa ja nyt jälleen yrittäjänä. Maijan hoitamat toimeksiannot ovat liittyneet sopimuksiin, rakentamiseen ja asuntokauppaan ja erilaisiin oikeudenkäynteihin.

Perheoikeuden puolella toimeksiannot ovat keskittyneet perunkirjoituksiin, perinnönjakoihin ja osituksiin sekä edunvalvontavaltakirjojen, testamenttien ja avioehtojen laatimiseen. Maija on myös kaupanvahvistaja. Maija on toiminut myös selvittäjänä saneeraus- ja velkajärjestelyasioissa sekä pesänhoitajana konkurssipesissä.

Janne Mäki

LVIA-insinööri, Motiva L-energiakatselmoija, Ylempi energiatodistuksen laatija

Pitkä kokemus TATE-projektien rakennuttamisesta, valvonnasta, suunnittelun johtamisesta ja kohteiden ylläpidosta sekä ongelmien ratkaisuista. Toiminut tuomioistuimissa TATE-asiantuntijatodistajana koskien riidan kohteen rakennusajan määräyksien ja vaatimuksien toteutumisesta kohteessa.

Yrityksestä

Janne Mäki perusti vuonna 2004 LVI-valvonta Mäki Oy:n yritystoimintaa varten. Jo tuolloin sivutoiminimeksi lisättiin Lakiraisio, koska ajatuksena oli, että joskus työskentelisimme yhdessä Janne TATE-asiantuntijana ja Maija lakiasioiden parissa.

Tämä suunnitelma toteutuu vuoden 2023 alusta, kun Maija Halkosaari-Mäki tuo yrityksen toimintaan myös lakipalvelut. Ehkä joskus saamme houkuteltua myös opiskelevat lapsemme perheyrityksen leipiin. Aika näyttää.

RUKA

Perheen yhteistä vapaa-aikaa vietetään Rukan maisemissa, jossa vuokraamme loma-asuntoamme myös muille Kainuun ystäville.

Pääset kurkkaamaan lisää tietoa täältä!